خدمات پیچ و رولپلاک نما
نمای ساختمان را می توان نخستین بخشی دانست که در دید قرار داد و نازیبایی آن مانند کثیفی نما یا سنگ نمای ریخته و هرگونه ایرادی در ساختمان جلوه نا مناسبی ایجاد می کند.نماشویی بهترین گزینه برای پاک کردن نما است اما گزینه اصلی برای سفت کردن نما و ثثابت کردن سنگ ها به ویژه آنهایی که در حال ریزش هستند به کار بردن پیچ و رولپلاک نما است و تعمیر نمای ساختمان است.در همه شهرهای بزرگساختمان ها به ویژه آنهایی که قدیمی هستند ترمیم آسیب بسیار لازم است و از سویی به حفظ و دوام آن نیز کمک می کند.
شرکت آریانما این خدمات را ارایه میدهد
هزینه های پیچ و رولپلاک سنگ نما
با توجه به هزینه های بالای ساختمان و نوسازی بهترین شیوه که از نظر هزینه هم بسیار به صرفه خواهد بود و سازه را حفظ و نگهداری می کند پیچ و رولپلاک است.پیش از اینکه نمای ساختمان از میان برود یا ریزش سنگ ها پیشامدی جبران ناپذیر را به وجود آورد باید از این شیوه بهره برد.
چگونگی خدمات پیچ و رولپلاک
بی گمان می توان پیچ و رولپلاک را بهترین و کارآمدترین شیوه برای مرمت آسیب هایی دانست که در نما وجود دارد.اگر به افزایش ایمنی ساختمان خود اهمیت می دهید باید بگوییم پیچ و رولپلاک می تواند تا اندازه ی زیادی این ایمنی را تامین کند.از آنجا با دگرگونی آب و هوا و گرم و سرد شدن مواد نگهدارنده زیر نما کم کم دچار فرسایش می شوند باید گف با به کارگیری پیچ و رولپلاک جلوی آسیب هایی که ممکن است به رهگذران در اثر فرو ریزش نمای بیرون رخ می دهد گرفته می شود.
راپل چیست؟
راپل واژه ای انگلیسی است که معنی آن پایین آمدن از بلندی با طناب است.بی گمان عملیات راپل را در فیلم ها و سریال های پلیسی دیده اید که نیروها با طناب از هلیکوپتر پایین می آیند.روی هم برای بالا رفتن از سطح عمودی از راپل بهره برده می شود.
کوهنوردها و همچنین صخره نوردها برای بالا رفتن از کوه و رسیدن به قله از تجهیزات راپل بهره می برند و بدون راپل بالا رفتن برای آنها شدنی نیست. .
رولپلاک چیست؟
رولپلاک وسیله ای برای اتصال پیچ به سطح است که در بیشتر موارد جنسی پلاستیکی دارد.
این وسیله کاربرد بسیار زیادی دارد و می توان از آن برای بستن اشیای سنگین به دیوار و سازه ها بهره برد.برای هر کدام از سنگ های نما یک بار دریل کاری صورت می گیرد و سپس رولپلاک در جای خود قرار می گیرد.
البته انجام این کار ساده نیست و از عهده همه بر نمی آید و حتما باید فرد مورد نظر دوره دیده باشد و از مهارت بالایی در زمینه کار در ارتفاع برخوردار باشند.
کار در ارتفاع
روش کاری راپل امروزه جایگزین روش داربست شده است که محدودیت ها و خطرهای بسیار زیادی با خود به همراه داشت اما راپل همه این چالش ها را برطرف کرده است و امروز کر در ارتفاع بسیار ساده تر و قابل دسترس تر شده است.
ویژگی های کار در ارتفاع
از جمله ویژگی ای کار در ارتفاع می توان به امنیت بسیار خوب و بالای آن اشاره کرد که از هر نظر هم برای انجام دهنده و هم برای دیگران به ویژه رهگذران خطر کمتری دارد.
با این روش زمان انجام فرآیند پیچ و رولپلاک روی نما بسیار کاهش می یابد.
اگر داربست بزنید باید هزینه زیادی کنید اما در راپل هزینه بسیار اندک و به صرفه است.
راپل این خوبی را دارد که همه چیز با تجهیزات مناسب و محدود انجام پذیر است.
نکته مهمی که بسیاری بر آن تاکید دارند این است که راپل کمترین میزان آسیب به نما را دارد و این یعنی افزایش عمر نما در سنجش با روش های دیگر.
پیچ و رولپلاک سنگ نما
برخی بر این باورند که انجام فرآیند پیچ و رولپلاک تنها به درد ساختمان های قدیمی و فرسوده می خورد اما این باور صد در صد نادرست است.باید همه ساختمان هایی که دارای نمای سنگی هستند ازپیچ و رولپلاک بهره ببرند به ویژه در ساختمان هایی که تجربه ریزش و افتادن سنگ ها نیز وجود داشته است.ساختمان ها اگر بالای چهار طبقه هستند و یا از سیمان خشک برای چسباندن سنگ های نما استفاده کرده ند بهتر است پیچ و رولپلاک را جدی بگیرند.
ابزار برای پیچ و رولپلاک نما چیست؟
1_ابزار
فرود کار در ارتفاع:
2-دریل
مخصوص هیلتی جهت سوراخکاری
3-دریل
معمولی با سرعت بالا و چکش ریز
4-پیچ
بند برقی جهت بستن پیچها
5-پیچ
گالوانیزه و رولپلاک مخصوص سنگ
6-مته
مناسب سوراخکاری سنگ
لغت
پیچ و رولپلاک سنگ نم
آموزش پیچ و رولپلاک نما
پیچ و رولپلاکی که برای سنگ نما استفاده می شود از نوع ویژ ای است که در آغاز دارای شیار و در پایان دارای دو باز شونده می باشد که هنگام فروکردن پیچ ها در آن به سادگی از جایش درنیاید.
پیچ هایی که در رولپلاک وجود دارد c5 و c6 استکه روکشی گالوانیزه دارند تا در اثر فرسایش هوا و باد و باران و دیگر عوامل پیرامونی به سادگی زنگ نزند.
ویژگی بارزی که این پیچ ها باید داشته باشند این است که باید از پیچ های معمولی بزرگتر باشد تابتوانند سنگ نما را در جای خود به خوبی نگه دارند.
گاهی پیش می آید که از پیچ استیل استفاده می شود زیرا هم ضد زنگ است و هم نمی شکند.
در بیشتر موارد پیچ رولپلاک به این منظور استفاده می شود که سنگ هایی را که از جای بیرون آمده اند سرجای خود قرار گیرند هرچند برای سفت کردن سنگ هایی که هنوز دچار لغزش شدن هم کابرد دارد.
اگر سنگ نما عرضی بیش از پانزده ساتیمتر داشته باشد معمولا از دریل چکشی بهره برده می شود.
اگر هم کمتر باشد دریل معمولی یا دریل یا سه نظام به کار گرفته می شود.
پس از اینکه سنگ سوراخ شد باید پیچ و رولپلاک در آن قرار داده شود و سپس با پیچ بند برقی فرآیند کامل شود.